Kuntavaalien vaaliteemojen kuva
Meidän Siuntio - Vårt Sjundeå

Kuntavaalit 2021

Tämä on yhdistyksemme kuntavaalien 2021 etusivu. Löydät tältä sivulta ajankohtaista vaalitietoa ja linkkejä muille yhdistyksemme ja puolueen vaalisivuille.

Kuntavaalien 2021 tulos

Kokoomus sai eniten ääniä ja kahdeksan paikkaa kunnanvaltuustoon Siuntiossa. Kokoomuksen ääniharava vaaleissa oli Marko Linnala.

Valtuutetuiksi tulivat aakkosjärjestyksessä Åke Holmlund, Heikki Kaisla, Maria Koroma-Hintikka, Marko Linnala, Irina Mäkelä, Rainer Sarviaho, Pauliina Sjöholm ja Marko Suoknuuti.

Kuvakoosteessa Kokoomuksen kahdeksan kunnanvaltuutettua ja sininen sydän
Kokoomuksen kunnanvaltuuston jäsenet 2021-2025

Varavaltuutetuiksi tulivat kutsujärjestyksessä Heikki Leikola, Ville Kummala, Kim Karlsson, Tom Paasikivi, Sari Grönlund, Marko Nygård, Rauli Niemi ja Jyrki Jauhiainen.

Nimetyt ehdokkaamme 2021

Löydät nimetyt ehdokkaamme painamalla alla olevaa nappia.

Vaaliteemat

Löydät vaaliteemamme politiikka-osiostamme painamalla alla olevaa nappia.

Vaalivideot

Meidän Siuntio on asukkaiden, perheiden ja yrittäjien Siuntio -vaalivideon voit katsoa meidän Facebook-sivuiltamme painamalla alla olevaa nappia.

Meidän Siuntio on kestävä, kasvava ja palveleva Siuntio -vaalivideon voit katsoa meidän Facebook-sivuiltamme painamalla alla olevaa nappia.

Kokoomuksen vaaliohjelma

Kokoomus on julkaissut vaaliohjelman. Tutustu vaaliohjelmaan painamalla alla olevaa nappia.

Lähde ehdokkaaksi

Kuntavaalien 2021 ehdokaslistamme on valmistunut. Listalla on 27 ehdokasta. Löydät ehdokkaamme painamalla alla olevaa nappia.