Ken Lehtonen

päivitetty 14.2.2024

Varavaltuutettu

Ympäristö- ja rakennuslautakunnan varajäsen

Tarkastuslautakunnan varajäsen

Yhdistyksen hallituksen jäsen

Käräjäoikeuden lautamies

Kuvassa Ken ulkona
Ken Lehtonen

s. 1972, varastotyöntekijä

Siuntion asema

Minulle on tärkeää monipuoliset liikuntareitit luonnossa. Luonto on tärkeä osa meidän hyvinvointiamme.

Hei olen Ken Lehtonen.

Siuntioon muutimme vuonna 2009. Nuoruudessani olen viettänyt aikaa Pohjois-Siuntiossa Yövilässä ja asemanseudulla sukuloiden.

Perheeseeni kuuluvat avopuoliso, alakouluikäinen poika ja koira.

Ammatiltani olen ajo-ja kuljetustekniikan mekaanikko. Nyt olen toiminut melkein 10 vuotta auto-alalla maahantuojan varastossa varastotyöntekijänä.

Poliittista kokemusta minulle on kertynyt yhdestä kaudesta ympäristö- ja rakennuslautakunnan varajäsenenä. Viime vuosina olen keskittynyt työn lisäksi isän rooliin. Nyt kun aikaa on vierähtänyt ja poika kasvanut, niin päätin lähteä ehdolle kuntavaaleihin. Päätökseen vaikutti myös monelta taholta ja ystäviltä kantautuva kannustus sekä halu päästä mukaan oman kunnan päätöksentekoon.

Minulle tärkeitä asioita ovat:

  • Monipuoliset ulkoilureitit kuntakeskuksen lähialueelle, jotta voisimme liikkua turvallisesti ja nauttia kauniista luonnosta.
  • Työpaikkojen ja tonttien saanti yritystoimintaa varten olisi tärkeää kunnalle ja kuntalaisille. Näin myös paineet veronkorotuksille pienentyisivät. Lisäksi tarvitsemme kuntaan lisää perheitä.
  • Mielestäni meidän pitäisi kehittää kuntakeskusta monella tapaa myös viihtyvyyden kannalta. Kuitenkaan emme voi unohtaa heitä, jotka asuvat haja-asutusalueilla. Kaikkia kuntalaisia tulee kuunnella ja pyrkiä kehittämään parempi Siuntio meille kaikille.